UN NOU CONSILIU LOCAL

Municipiul Rm. Sărat are, de ieri, un nou Consiliu Local. În cadrul unei ședinte de lucru extraordinare, noii consilieri au ales presedinții de ședință pentru perioada noiembrie 2020- ianuarie 2021 și au validat comisiile de specialitate ale Consiliului Municipal. De asemenea, în cadrul ședinței au depus jurământul și consilierii supleanți din partea Alianței electorale PSD-Pro Rm. Sarat. 

Sorin Cîrjan, primarul municipiului Rm. Sărat, i-a asigurat pe noii aleși că se va strădui să contribuie la menținerea unei atmosfere de liniște în Consiliul Local și în comunitate. El a declarat că alături de colegii săi va încerca să ducă la capăt toate proiectele pe care s-au angajat să le îndeplinesca. Edilul le-a amintit consilierilor locali să nu uite jurământul depus în fața comunității.

În legislatura 2020-2024, din componenta Consiliului Local Municipal Rm. Sărat fac parte 19 aleși. 11 consilieri locali fac parte din Alianța PSD-Pro Romania, 6 aleși sunt ai PNL, iar 2 consilieri au fost aleși pe lista PMP.

Related posts