HOROSCOP 2021

berbec – atmosfera astrală a anului 2021 te predispune la reorientarea forțelor spre tine și spre interesele tale. În continuare vei fi un exemplu demn de urmat, astfel că vei fi privit și tratat de către ceilalți, ca atare.

taur – un an în care te vei transforma foarte mult. Răscolirile sufletești vor fi mari, emoțiile exacerbate, iar tendința de a respinge tot ce vine de la ceilalți va fi accentuată. Persoalitatea ta continuă procesul de transformare.

gemeni – personalitatea ta se va face remarcată pe toată durata anului, pentru că vei vorbi mult, vei vorbi bine, vei avea idei strălucite, unele năstrușnice, altele geniale, altele bizare, toate amestecându-se într-un carusel fascinant.

rac – un an în care vei avea posibilitatea să te ocupi de nevoile tale sufletești, emoționale, materiale. Vei avea ocazii deosebite de a învăța de la alții, din experiențele lor, îmbogățindu-ți astfel personalitatea și modul de a gândi. Sănătatea este vulnerabilă, însă este vorba despre afecțiunile cunoscute.

leu – vei fi implicat în situații și relații interesante, inedite, iar personalitatea ta va înflori prin experiențele trăite alături de alții în diverse contexte.Te vei face remarcat prin colaborările pe care le vei stabili la nivel profesional.

fecioară – tema principală a acestui an pentru tine va fi munca sub toate formele ei. Personalitatea ta se va face remarcată atât prin felul în care vei avea grijă de tine, cât și prin felul în care abordezi treburile cotidiene personale și profesionale.

balanță – personalitatea ta șarmantă, dorința de a menținea pacea, cooperarea și echilibrul în toate segmentele vieții cotidiene îți va aduce mulți admiratori, dar și contestatari. De aceea, alege-ți cu grijă vorbele și gesturile, deoarece unii nu îți înțeleg sau nu îți acceptă bunele intenții.

scorpion – un an cu schimbări profunde, mai ales la nivel mental și relațional. Poți fi tentat să te izolezi în lumea ta, să stai departe de neplăcerile cotidiene, visând la o lume mai bună. Totuși, îți vei face simțită personalitatea prin provocările pe care le vei lansa către ceilalți, fie din amuzament, fie pe considerentul că cea mai bună apărare este atacul.

săgetător – ar fi bine să scrii într-un jurnal personal ceea ce dorești, ce opinii ai vizavi de situațiile și relațiile în care ești implicat, plus să trasezi noi planuri de viitor. Influențele astrale îți vor oferi, atât un farmec aparte, cât și forța necesară schimbărilor majore de care ai nevoie.

capricorn – te vei simți mult mai bine, deoarece influențele astrale grele care te-au tot provocat în anii anteriori, s-au epuizat. Mulți îți vor admira felul de a fi și de a te raporta la lume și evenimentele ei. Astfel vei deveni locomotiva unor destine, sarcină de mare responsabilitate, fie că vrei, fie că nu.

vărsător – intri într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că spre finele acestui an, vei avea o altă filozofie de viață și alte planuri. Reacțiile tale vor fi imprevizibile, total neașteptate, exagerate uneori, astfel că le va fi greu celor din jur să țină pasul cu toanele sau mofurile tale. Controlează-te!

pești – un an minunat pentru tine, deoarece sunt șanse de schimbare profundă și benefică. Vei fi remarcat în peisajul cotidian, datorită manierelor fermecătoare prin care se va exprima personalitatea ta. De mare folos îți sunt apropierea de domeniile artistice, chiar studiul uneia dintre ele.

Related posts