VOR SĂ ÎȘI ACHITE TAXELE

Râmnicenii au posibilitatea să își achite taxele și impozitele locale și online. Precizarea aparține autorităților care menționează că cetățenii au la dispoziție pentru acest tip de plată două posibilități: prin virament bancar sau prin accesarea platformei www.ghiseul.ro. Reprezentanții Serviciului de Taxe și Impozite din Primăria Rm. Sărat consideră că sistemul de plată online a taxelor este indicat, în această perioadă, pentru a evita aglomerația la ghișee.

Mulți râmniceni aleg totuși să își achite datoriile la bugetul local direct la ghișeele Serviciului de Taxe și Impozite. Deși plata se face cu respectarea măsurilor de igienă și distanțare fizică, reprezentantii Serviciului recomanda contribuabililor să evite aglomerația. În general, oamenii vor sa își achite integral taxele și impozitele locale, pentru a beneficia de reducerea de 10 la sută. Termenul limită până la care această facilitate este valabilă este 31 martie 2021.

Alături de impozitul pe venit, impozitele locale, cum ar fi impozitul pe clădiri, impozitul pe terenurile aflate în proprietate sau impozitul asupra mijloacelor de transport, reprezintă cele mai importante obligații fiscale ale cetățenilor din România.

Related posts