SOLUȚIE PENTRU ȘOFERI ÎN PERIOADA LUCRĂRILOR

Reabilitarea completă a trei mari artere din municipiul Buzău, Unirii, Transilvaniei şi Industriilor, va da complet peste cap traficul rutier din oraș. Acesta este și motivul pentru care  reprezentanți ai Primăriei, ai constructorului și conducerea Poliției Rutiere Buzău s-au întâlnit recent, pentru a găsi cea mai bună soluție astfel încât șoferii să resimtă cât mai puțin deranjul generat de lucrări.

Primele artere modernizate vor fi strada Transilvaniei și Aleea Industriilor. În perioada lucrărilor, se va lucra pe un sens de circulație, urmând ca pe celălalt sens, să se circule alternativ.

Valoarea totală a proiectului de modernizare a celor trei artere este de 18,6 milioane de euro, Primăria Buzău urmând să contribuie la proiect cu un procent de 2 la sută din valoarea totală a investiției.

Contractul prevede reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv realizarea de benzi dedicate transportului public, amenajarea de piste pentru bicicliști, îngroparea cablurilor electrice, de cablu / tv și telefonie, dar și reabilitarea trotuarelor, pe coridoarele deservite de transportul public în municipiul Buzău.

Related posts