HOROSCOP (26 martie – 2 aprilie)

berbec – segmentul amoros revine în atentie. Atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii se întrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai puțin. Deocamdată, totul este învăluit în ceață și bine ar fi să lași lucrurile așa.

taur – pot interveni călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale, pentru a ajuta pe cineva drag sau în interes de serviciu. Fii prudent în vorbe și fapte! În segmentul domestic se conturează schimbări. Observă încotro bate vântul schimbării și trasează rapid planuri noi.

gemeni – ai tendința de a te grăbi în toate, aspect păgubos. Selectează atent prioritățile și evită escaladarea conflictelor. Este posibil să primești bani, bunuri, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Schimbări majore se întrezăresc în relațiile cu anturajul apropiat.

rac – evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Organsimul este vulnerabil, astfel că energia vitală fluctuează mult. Sunt zile bune pentru a-ți remodela personalitatea și a-ți îmbunătăți felul în care te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat.

leu – ai șanse deosebite de a privi cu obiectivitate la situația în care te afli și de a stabili repere noi. Farmecul și misterul care te înconjoară vor atrage multe priviri, admirație, dar și critici ale unora care doresc să afle mai multe despre tine și intențiile ei. Bine ar fi să-ți vezi numai de interesele tale.

fecioară – este momentul să pui ordine și disciplină în relațiile cu prietenii. Poți descoperi intrigi țesute de multă vreme, dar care acum încep să iasă la iveală în cele mai ciudate moduri. Prudență, discernământ și ai răbdare pentru a afla despre ce este vorba!

balanță – este forfotă la serviciu, iar ca activitate de bază vor fi socializarea și reorganizarea mediului de muncă.  Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Prietenia și tot ce implică ea vor cunoaște modificări. Este un moment prielnic pentru a renunța la persoanele care ți-au creat neplăceri.

scorpion – ești animat de gânduri mărețe, de idealuri nobile, aspecte importante pentru perioada tulbure pe care o traversăm. Notează totul într-un jurnal personal și asumă-ți cele scrise. Vor veni momente în care să se împlinească exact cele gândite și dorite acum.

săgetător – se întrezăresc cheltuieli pe facturi, aspecte legate de datorii de orice fel, însă și moștenirile și partajele pot avea nevoie de atenție, discuții și rezolvări ce nu mai suportă amânare. Sunt momente bune pentru a te gândi la abordarea unei noi filozofii de viață și activitate.

capricorn – este rost de dialoguri im­por­tante, atât cu persoana iubită, cât și cu par­tenerii de afaceri sau colaboratorii. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, de aceea fii prudent în ceea ce spui și în luarea deciziilor. E posibilă rezilierea unor contracte sau desprinderea de un partener de viață.

vărsător – ai multe de rezolvat la locul de muncă, dar și acasă te așteaptă o serie de treburi domestice restante. Planifică totul atent și lasă loc și pentru situații neprevăzute. Relațiile parteneriale capată valențe noi, astfel că se pot ivi  propuneri noi de colaborare.

pești – multă forfotă în plan sentimental. Emoțiile sunt exacerbate, bine fiind să te controlezi și să nu te lași sedus de ceilalți. Ai multe de făcut și la serviciu. Este bine să alegi prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerabilă.

Related posts