A.U.R., ÎN FAȚA UNOR NOI ALEGERI

După succesul înregistrat la alegerile parlamentare din România, Alianța pentru Unirea Românilor își pune mari speranțe în rezultatul alegerilor generale anticipate din Republica Moldova, din 11 iulie, la care AUR participă cu aceeași siglă și aceeași denumire. De altfel AUR este primul partid din istoria celor două țări care are reprezentanți pe ambele maluri ale Prutului.   Deputatul AUR de Buzău, Nicolae Roman, a declarat astăzi într-o conferință de presă că este convins că, după alegerile din Chișinău, Alianța pentru Unirea Românilor va avea parlamentari unioniști în ambele țări. Și președintele organizației AUR Buzău, Elena Neguț, este optimistă în succesul partidului său la alegerile parlamentare din Republica Moldova.

Tot astăzi, deputatul AUR Nicolae Roman a declarat că nu este de acord cu ridicarea a 4 blocuri de locuințe, două cu patru etaje (și demisol) și două blocuri cu trei etaje (și demisol), pe strada Crizantemelor din municipiul Buzău, în locul fostului sediu al firmei de construcții Concifor. Nicolae Roman a solicitat Primăriei Buzău să nu dea curs proiectului inițiat de o societate de construcții.

Și pentru că astăzi creștinii au sărbătorit Izvorul Tămăduirii, parlamentarul AUR a ținut să ureze tuturor buzoienilor multă sănătate și bunăstare.

Deputatul AUR a amintit astăzi și despre importanța zilei de 9 mai, care are o triplă semnificație simbolică pentru România: Ziua Independenței, când România a devenit stat independent, Ziua Victoriei, care marchează victoria puterilor aliate în fața Germaniei naziste și Ziua Europei.

Related posts