HOROSCOP (4 – 11 iunie)

berbec – oboseala își va spune cuvântul, fiind nevoie să te retragi din forfota cotidiană. Ocupă-te numai de treburi ușoare și ascultă-ți organsimul. La finalul săptămânii te vei simți mult mai bine, revenindu-ți pofta de viață și de distracție. Vei reuşi să faci impresie bună.

taur – în relațiile colegiale sunt posibile situaţii conflictuale, dar primești suficientă susţinere astrală pentru a le depăşi. Ar fi bine să păstrezi o distanță față de toată lumea. Finalul săptămânii petrece-l în liniște și meditație interioară.

gemeni – domeniile spirituale, filozofia, religia, studiile pe termen lung sau călătorii în străinătate sunt aspectele care te preocupă în mod special. Zilele de weekend aduc posibile situaţii dinamice în relaţiile cu prietenii sau protectorii. Totul trebuie abordat cu prudenţă şi discernământ.

rac – preocupări legate de bani, bunuri, cheltuieli comune cu alții. Ai șanse să primești bani fie dintr-o colaborare, fie cineva se gândește să-ți ofere un cadou deosebit. De asemenea, pot intra în discuție planurile de afaceri, care deocamdată este bine să rămână la stadiul de planuri.

leu – este bine să fii pregătit pentru discuții lungi și turnuri la unor înțelegeri considerate până nu demult sigure și confortabile. Fii prudent cu fiecare cheltuială și păstrează în siguranță documentele financiare. La finalul săptămânii sunt potrivite activitățile culturale.

fecioară – probleme de sănătate sau la locul de muncă. Fii prudent și îngrijește-te serios, pentru că afecțiunile actuale se pot desfășura pe termen lung, într-un mod foarte surprinzător. La serviciu apar disonanțe între tine și colegi, astfel că este bine să te bazezi mai multe pe forțele proprii.

balanță – relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult, astfel că vei fi nevoit să te ocupi pe îndelete de cei dragi. Sunt posibile discuții aprinse, răsturnări de situație vizavi de planurile comune, dar și lămurirea unor conflicte mai vechi.

scorpion – ai dori ca și cei dragi să se implice alături de tine în aventuri și situații amuzante, însă vei întâmpina diverse obstacole din partea lor. Nu forța nota și respectă dorințele celorlalți. Sfârșitul săptămânii aduce atât treburi profesionale, cât și neplăceri legate de sănătate.

săgetător – este posibil să călătorești frecvent pe distanțe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale și profesionale ivite, aparent, din senin. Iar pe de altă parte, vei fi nevoit să participi la cursuri, seminarii, dezbateri profesionale. Mentalul este foarte agitat, de aceea relaxează-te.

capricorn – se anunţă câștiguri surprinzătoare. Sunt posibile cadouri, recompense sau rezolvări financiare mult aşteptate. De asemenea, crește riscul de a cheltuie mult și pe te miri ce. Sfârşitul săptămânii aduce forfotă în plan domestic și familial.

vărsător – ești plin de viaţă şi încrezător în forţele tale. Controlează-ți stările și reacțiile, pentru că există riscul să strici situații și relații bune. Fii prudent și nu te avânta în orice investiție care aparent promite câștiguri fabuloase.

pești – ai stări confuze, ești mai reticent la ambient, nefiind dornic de socializare. Este posibil ca şi sănătatea să ridice ceva probleme, fapt pentru care semnalele organismului ar trebui luate în seamă. La serviciu ai multe de făcut, astfel că ar fi bine să apelezi la sprijinul colegilor.

Related posts