O LUNĂ PLINĂ DE EVENIMENTE CULTURALE

O lună plină de evenimente culturale de neuitat îi așteaptă pe buzoieni, în perioada 27 august – 25 septembrie! Totul, în cadrul primei ediții a festivalului „Buzău International Arts Festival”. Potrivit organizatorilor, Buzău International Arts Festival este o premieră absolută în regiune prin conceptul său, evenimentul reunind ediţiile cu numărul şase ale Festivalului Internaţional de Film Buzău – BUZZ IFF şi Festivalului Internaţional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B.

„Buzău International Arts Festival” își propune să aducă publicului o lună de întâlniri unice cu vedete din România și de talie internațională și numeroase evenimente – film, teatru, expoziții, concerte, spectacole stradale, lansări de carte, evenimente pentru copii sau întâlniri cu oameni de cultură.

În deschiderea oficială a festivalului, pe 27 august, va avea loc concertul Damian Drăghici & Brothers, iar „Buzău International Arts Festival” se va închide pe 25 septembrie, cu un concert al celebrei trupe „Phoenix”. Buzău International Arts Festival este organizat de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău, prin Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman”.

Related posts