ZVONURI DEZMINȚITE

Oficialii echipei feminine de handbal SCM Gloria Buzău dezmint zvonurile potrivit cărora jucătoarele primesc salarii uriașe, cuprinse între 7.000 și 10.000 de euro. Astfel de cifre amețitoare au fost vehiculate, atât în lumea handbalului, cât și în presa națională, având în vedere că SCM Gloria Buzău este finanțată de Primăria Buzău, din bani publici. Chiar și antrenorul Zalăului, Gheorghe Tadici a afirmat, ca o aluzie la remunerațiile de la Buzău, că Liga Florilor s-a transformat într-un campionat al primăriilor, oarecum inechitabil, pentru cluburile cu potență financiară modestă.

Ca drept la replică, șefii Gloriei Buzău au dezmințit zvonurile și au precizat că cel mai mare salariu de la handbal nu depășește 5.000 de euro lunar. Din acest motiv, clubul buzoian chiar a pierdut jucătoare care au preferat să meargă în altă parte, acolo unde sunt plătite mai bine.

Potrivit oficialilor de la SCM Gloria Buzău, într-un clasament al bugetelor salariale, Gloria s-ar clasa undeva la mijlocul clasamentului. Conform unor surse, cel mai mare salariu de la secția de handbal a Gloriei este de 4.400 de euro.

Related posts