RĂSPUNSURI PENTRU CONTESTATARI

Campania de informare pentru referendumul privind unirea municipiului Buzău cu Țintești se află în plină desfășurare. Străzile din cele două unități administrative au fost împânzite deja cu bannere prin care cetățenii cu drept de vot sunt îndemnați să spună „Da” la referendumul din 26 septembrie. Campania se desfășoară intens însă și în mediul online, principalul vector de informare fiind chiar edilul Buzăului Constantin Toma, inițiatorul acestui demers istoric. Ieri, printr-o nouă postare, Constantin Toma a ținut să răspundă câtorva întrebări adresate frecvent pe rețelele de socializare de către contestatarii unirii Buzăului cu Ținteștiul.

Edilul Constantin Toma a răspuns și celor care consideră că în cazul că referendumul va fi validat, în următorii ani, vizată de investiții pentru modernizarea infrastructurii va fi doar comuna Țintești.

De asemenea, în aceeași postare, Constantin Toma a ținut să îi  liniștească și pe crescătorii de animale din Țintești, care se tem că nu mai pot desfășura această activitate dacă zona în care locuiesc va deveni urbană.

Inițiativa primarului Constantin Toma privind unirea municipiului Buzău cu Țintești este susținută și de liderul PSD, Marcel Ciolacu. Printr-un comunicat de presă, liderul social democraților își anunță susținerea totală pentru acest demers. Mai mult, președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi îndeamnă pe toți buzoienii să participe la referendumul din 26 septembrie.

Related posts