EXPLORIS TV: TURISM, CULTURĂ ȘI EDUCAȚIE

De astăzi, postul de televiziune generalist TVSudEst, cu acoperire națională, a devenit EXPLORIS. Transformarea TV Sud Est, post aflat în portofoliul TVSat Media Group, în EXPLORIS a fost aprobată de Consiliul Național al Audiovizualului, în ședința de ieri.

Noul post de televiziune tematic, axat pe domenii de mare interes, cum sunt turismul, cultura și educația, și-a propus să ofere telespectatorilor un conținut variat și de calitate, dedicat deopotrivă, divertismentului și cunoașterii.

Gândit ca un canal de televiziune pentru toată familia, cu un conținut editorial atractiv și de calitate, EXPLORIS dorește să aducă în fața telespectatorilor alternative pentru petrecerea timpului liber, dar și oferte de călătorie și de exploatare. Emisiunile noului post de televiziune vor aduce în fiecare casă orașe, sate și locații binecunoscute, atracții antice și contemporane, povești despre locuri fascinante, animale și plante sălbatice de tot felul, zone conservate, monumente protejate, bijuterii istorice și paradisuri naturale.

Grila noului post de televiziune va fi completată cu emisiuni cu caracter educativ într-o formă ușor de urmărit, dar și cu multe ore de muzică clasică, dar și concerte de execepție.

Prin implementarea unui sistem de știri actualizat zilnic pe ecran, postul EXPLORIS va aduce și un plus de informare și cunoaștere din zona de travel, a industriei ospitalității, a serviciilor din zona de evenimente precum și măsurile guvernamentale și administrative ce vizează domeniul Horeca.

Mai important este că noul post de televiziune, EXPLORIS se află pe lista must-carry pe anul 2021 și este urmărit în toată țara, fiind distribuit de toți operatorii de cablu. În continuare, postul de televiziune regional TV SudEst va emite în zona Muntenia, asigurând zilnic fluxul de știri și emisiuni de actualitate.

TVSat Media Group mai deține pe lângă postul de televiziune național EXPLORIS, posturile regionale MOLDOVA TV si TVSudEst precum și postul local TVSat.

Related posts