SILVIU ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Orice ajutor cat de mic este o mare speranță la viată pentru un tânar asistent medical de la UPU Buzau. Silviu Mihai,  in varsta de 26 de ani , a fost ranit grav, în data de 17 august, in urma unei explozii  în  locuința sa din localitatea Potoceni.

Tanarul a  suferit arsuri de gradul 3  si a fost transportat de urgenta cu un  elicopter SMURD la Spitalul Județean din Timișoara . Deoarece starea lui era foarte grava, medicii timișoreni au luat decizia sa fie transferat la o unitate medicala specializata de arsi din Germania.

Din pacate, fiecare zi de spitalizare pentru recuperare si tratament  inseamna cheltuieli mari pentru familie.

Apropiaţii săi sunt conştienţi că familia nu va putea susţine singură o astfel de cheltuială, astfel că au lansat o campanie umanitară.

“Silviu este acum în Germania şi medicii se luptă contra timp sa-i salveze viata! O durere fără margini, iar lacrimile noastre sunt de prisos! Dar poate, câte puţin măcar, îl putem susţine financiar! E tot ce mai putem face şi fiecare ajutor contează, acum!”, este mesajul transmis de apropiaţii familiei pe Facebook.

Cei care doresc să îi întindă tânărului de 26 de ani o mână de ajutor o pot face prin donaţii în conturile în Lei și Euro deschis pe numele soției, Jilavu Veronica.

Titular cont: JILAVU VERONICA

RO04INGB0000999911743562 – EURO

RO12INGB0000999902504362 – LEI

Related posts