PERFORMANȚĂ EXTRAORDINARĂ, OBȚINUTĂ DE CLUBUL SPORTIV ȘCOLAR AL COLEGIULUI  NAȚIONAL ,,AL. VLAHUȚĂ”

În perioada 7-9 septembrie la Odorheiu Secuiesc a avut loc campionatul național pe echipe și individual ,,Paleta de Argint”, cea mai prestigioasă competiție națională de tenis de masa pentru copii (categ.8-10 ani). Aici, sportivii clubului Colegiului  Național ,,Al. Vlahuță” din Râmnicu Sărat s-au remarcat prin performanța obținută la această competiție: locul l la proba pe echipe. Din echipa clubului sportiv al Colegiului  Național ,,Al. Vlahuță” au făcut parte Șerbănescu Rihana, Riana David, Carla Maria Pătrănoiu,Briana Iordăchescu, Ilinca Briceag  și Ana Maria Matusa, sub îndrumarea profesorilor Dorin Iordan și Rodica Dojan.

În proba individual, Riana David, favorită 3 în concurs a reușit să obțină locul 3. Totodată, Rihana Șerbănescu, favorita 2 în concurs, pe fondul unor emoții foarte puternice nu a reusit să acceadă în primele 4 sportive și în cele din urmă a terminat concursul pe locul 9. Celelalte sportive care au jucat in grupe – Maria Pătrănoiu si Briana Iordăchescu au reușit să se califice pe tabloul principal.  Briana Iordachescu s-a calificat în primii 8 sportivi, obținând locul 7.

Ilinca Briceag și Ana-Maria Matusa nu au reușit să treacă de grupe, lucru care era de așteptat ținând cont că pe de o parte au doar 8 și respectiv 7 ani și pe de altă parte acesta a fost primul lor concurs oficial. Ca urmare a evoluției acestor sportive Clubul sportiv școlar al Colegiului  Național ,,Al. Vlahuță” din Râmnicu Sărat a câștigat trofeul ,,Paleta de Argint”, acordat clubului care a adunat cel mai mare punctaj. Această performanță este o premieră la Râmnicu Sărat.

Related posts