CAMPIONAT MONDIAL CU RESTRICȚII

Buzoienii pot urmări, live, Campionatul Mondial de Rachetomodele găzduit de municipiul Buzău, până pe 8 octombrie 2021. Din păcate, publicul nu poate admira spectaculosul eveniment internațional, la fața locului, deoarece Buzăul se află în scenariu roșu, din cauza numărului mare de infectări cu virsul Sars-Cov-2. Chiar dacă evenimentul se organizează în câmp, la Spătaru, accesul spectatorilor nu este permis la probele de competiție, Supuși restricțiilor sunt și cei 400 de sportivi participanți la competiția internațională.

Chiar dacă publicul spectator nu are acces la competiție, organizatorii îi anunță pe cei pasionați de rachetomodelism că evenimentul internațional de la Buzău este transmis live pe Internet, pe pagina de Facebook a Primăriei Buzău.

Alături de sportivii din România, la Campionatul Mondial de Rachetomodele mai participă rechetomodeliști din Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Italia, Bulgaria, Lituania, Letonia, Olanda, Polonia, Ucraina, Slovacia, Serbia, Spania, Rusia şi Uzbekistan. Principalii organizatori ai evenimentului sunt Primăria Buzău și Federația Română de Modelism.

Related posts