BUGET CONTROVERSAT

Rectificarea bugetului societății Acvaterm Rm. Sărat, aprobat recent de Consiliul Municipal, stârnește controverse. Deși rectificarea a fost votată în unanimitate, unii consilieri au avut reproșuri. Consilierul PNL Dan Manciulea s-a arătat nemulțumit de modul în care conducerea societății a întocmit bugetul. Tot el a precizat că bugetul a fost diminuat pentru că Acvaterm a încasat mai puțini bani decât și-a propus din închirierea către cetățeni a unui număr de parcări pe străzile reabilitate prin proiecte europene și devenite eligibile la sfârșitul anului trecut.

Tot în cadrul Consiliului Municipal Rm. Sărat, conducerea Acvaterm a solicitat aprobarea contractării unui credit pentru investiții, în valoare de 400.000 lei, pe o perioada de 5 ani. Consilierul PMP Florentin Pascu a propus un amendament la această solicitare, însă cererea sa nu a fost votată, iar proiectul a fost aprobat în forma inițială.

În urma contractării creditului, societatea Acvaterm Râmnicu Sărat își propune să construiască un garaj și să achiziționeze module tip container, destinate vestiarelor și toaletelor, la sediul secundar al societății, de pe strada Focșani.

Related posts