DUPĂ O CRIZĂ POLITICĂ, SPERANȚE DE MAI BINE

România a fost paralizată timp de 10 zile, în plină criză pandemică, din cauza nominalizării lui Dacian Cioloș, care nu ar fi reușit niciodată să obțină votul Parlamentului pentru Guvernul său. Este părerea reprezentanților AUR, care consideră că țara a rămas neguvernată din cauza jocurilor politice.

Deputatul AUR de Buzău, Nicolae Roman, consideră, însă, că nominalizarea generalului Nicolae Ciucă pentru constituirea unui nou Guvern nu a fost neinspirată. Roman spune că partidul său își dorește în fruntea țării oameni competenți, care nu pot fi contestați.

Parlamentarul AUR afirmă că România nu se îndreaptă într-o direcție bună, devenind treptat o colonie a capitalului străin, care acaparează tot mai multe companii românești. Într-o declarație politică, Nicolae Roman trage un semnal de alarmă referitor la pericolul pe care îl reprezintă expansiunea capitalului străin asupra economiei românești.

Ca membru al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții din Camera Deputaților, Nicolae Roman dorește modificarea unei legi prin care să le fie recunoscute meritele militarilor care au luptat în teatrele de operațiuni din afara țării. Prin această modificare a legii, militarii, dar și familiile și urmașii lor ar avea mai multe beneficii.

Related posts