MĂSURI LUATE TREPTAT

În Primăria Râmnicu Sărat, accesul cetățenilor s-a făcut, astăzi, fără nicio restricție. Autoritățile locale spun că măsurile privind accesul persoanelor în instituțiile publice locale se vor lua treptat. Râmnicenii care s-au prezentat la Ghișeul Cetățeanului au respectat regulile impuse, precum purtarea măștii de protecție și distanțarea social.

Reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat spun că în toate instituțiile publice subordonate, cetățenii trebuie să respecte măsurile anunțate, însă toate solicitările râmnicenilor vor fi rezolvate.

Autoritățile din Râmnicu Sărat spun că, în prezent, Primăria se află într-un proces de organizare, și în cel mai scurt, va fi rezolvată situația râmnicenilor care solicită diferite documente sau se prezintă pentru a plăti taxele și impozitele locale, dar nu pot face dovada certificatului verde.

Potrivit hotărârii de Guvern, accesul persoanelor, cu excepția angajaților, în incintele instituțiilor publice centrale și locale, este permis doar celor care fac dovada certificatului verde, care atestă vaccinarea, cu trecerea a 10 zile de la schema completă, vindecarea, cu până la 180 de zile de la primul test de confirmare a infecției, sau rezultatul negativ al unui test PCR sau rapid.

Related posts