NOUL PREFECT, HOTĂRÂT SĂ COMBATĂ PANDEMIA

Daniel Țiclea este noul prefect al județului Buzău. El a fost învestit în funcția de reprezentant al Guvernului în județ, ieri după amiază, într-un cadru restrâns, impus de măsurile pentru  combaterea pandemiei. La finalul ceremoniei, Daniel Țiclea a prezentat și țintele urmărite în noua sa calitate. Prioritate noului prefect o reprezintă lupta împotriva răspândirii virsului Sars-Cov-2.

Daniel Țiclea spune că decizia de a ocupa funcția de prefect al Buzăului a fost luată după ce s-a consultat cu familia. El dă asigurări că, atât cât va fi prefect, se va dedica sută la sută noii sale posturi.

Deși numirea lui Daniel Țiclea în funcția de prefect ar fi însemnat și formarea unei echipe complete la conducerea instituției, acest lucru nu se va întâmpla. Râmniceanul Viorel Holban a anunțat că va demisiona din funcția de subprefect. El a mărturisit că dorește să se dedice mai mult unor proiecte personale. Până la numirea unui nou subprefect, Daniel Țiclea va fi secondat la șefia instituției de celălalt subprefect, Marieta Boloș.

Liberalul Daniel Ţiclea – care a ocupat postul rămas vacant în urmă cu mai bine de o lună, după ieşirea USR-PLUS de la guvernare şi demiterea fostului prefect Silviu Iordache – are 45 de ani, este de profesie economist şi a lucrat, în ultimii ani, în cadrul CNAIR – Sucursala Drumuri Naţionale Buzău.

Related posts