AU ÎNCEPUT CONTROALELE

Începând de luni, restricţiile impuse de Guvern, în contextul pandemiei de Covid-19, sunt mai multe şi mai dure. Autoritățile buzoiene doresc o respectare strictă a măsurilor sanitare, dar şi să ofere, în continuare, persoanelor care nu au certificat verde acces la servicii publice. În acest sens, noul prefect al județului Buzău, Daniel Ţiclea, anunţă controale la autorităţile publice deconcentrate!

Polițiștii buzoieni au demarat déjà acțiuni de verificare a operatorilor economici în ceea ce privește repsectarea noilor măsuri impuse de autorități. Ieri, au fost efectuate controale în centrele comerciale și în magazinele unde accesul este permis doar în baza certificatului verde.

De luni, purtarea măştii a devenit obligatorie în orice spaţiu deschis sau închis, indiferent de incidenţa îmbolnăvirilor, iar accesul în localuri, în centrele comerciale, în cinematografe sau instituţii publice este  condiţionat de prezentarea certificatului „verde”, care confirmă că persoana este vaccinată, a trecut prin boală în ultimele 180 de zile sau are un rezultat negativ la un test Covid.

Related posts