NOI MĂSURI RUTIERE

Autoritățile din Rm Sărat impun noi reguli rutiere pentru fluidizarea circulației, dar și pentru a spori siguranța în trafic. Consiliul Local Municipal a aprobat interzicerea opririi autovehiculelor pe o porțiune de drum de pe Bulevardul Digului și instituirea ,,Sensului unic” pentru strada Unirii cu sens de circulație din Drumul European înspre strada ,,9 Mai”. De asemenea, autoritățile din Rm. Sărat au interzis accesul mașinilor la intersecția străzii ,,22 Decembrie” cu strada ,,Pictor Grigorescu”.

Unii consilieri locali au reproșat conducerii Primăriei Rm. Sărat faptul că, deși în ultima perioadă au fost dezbătute mai multe modificări rutiere, până în prezent, acestea nu s-au concretizat.

Primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, precizează că măsurile discutate în cadrul ședințelor Consiliului Local vor fi analizate de Comsia de Sistematizare Rutieră.

Alte măsuri rutiere care se vor institui în perioada următoare în municipiul Râmnicu Sărat vizează montarea unor limitatoare de viteză pentru trecerile de pietoni de pe străzile ,,Principele Ferdinand” și ,,Drăgăicii”.

Related posts