SPECTATORII, INVITAȚI SĂ DONEZE JUCĂRII

Eveniment inedit, cu ocazia ultimului meci din acest an al echipei masculine de handbal HC Buzău. Formația buzoiană susține duminică, de la ora 15.30, la Sala Sporturilor, ultima reprezentație din 2021, împotriva Dobrogei Sud Constanța, în a doua etapă a returului Ligii Naționale. Cu acest prilej, înaintea jocului, echipa buzoiană reia o tradiție întreruptă doar anul trecut, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Este vorba despre campania ,,Fă o bucurie, donează o jucărie!”, prin care, la începutul meciului, toți spectatorii sunt invitați să arunce cu jucării de pluș pe teren.

Potricvit conducerii clubului buzoian de handbal, jucăriile vor ajunge la copiii defavorizați din județul Buzău, aceeași destinație având-o și jucăriile ce vor fi lăsate la punctul de colectare deja existent la Sala Sporturilor.

La meciul de duminică, prețul unui bilet este de 15 lei, intrare generală. Accesul este permis, în limita a 50 la sută din capacitatea sălii, doar persoanelor vaccinate cu schema completă sau celor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării cu virusul Sars-Cov 2.

Related posts