PREGĂTIRI INTENSE, ANUL VIITOR

FC Buzău va avea stagii de pregătire extrem de interesante, anul viitor, în perioada premergătoare reluării Ligii a 2-a. Trupa din Crâng va face mai multe cantonamente, acasă, dar și în altă zonă a țării.

Pentru jucătorii lui Cristian Pustai, pregătirile vor începe cu un cantonament la Sărata-Monteoru, pe plan local, unde fosta SCM Gloria Buzău s-a tot pregătit în anii trecuți, în perioadele de pauză ale campionatelor. Echipa buzoiană va disputa câteva meciuri amicable acasă, dar și la Chișinău, cu Zimbru și cu Milsami Orhei. Ulterior, FC Buzău merge într-un stagiu de pregătire la Băile Felix, unde va încerca să joace cu echipe din Ungaria și România. De asemenea, trupa din Crâng se va deplasa și la Debrecen, unde sunt condiții bune de antrenamente și de meci.

În ceea ce privește perioada de transferuri, antrenorul Cristi Pustai a declarat în mai multe rânduri că nu vor fi prea multe modificări, pentru că se dorește o omogenizare a lotului, după numărul mare de transferuri de la începutul sezonului.

În ultimele trei etape din sezonul regular, după vacanța de iarnă, FC Buzău le va întâlni pe Astra, Petrolul și Concordia Chiajna. Doar partida cu ploieștenii va avea loc în deplasare, celelalte vor avea loc la Buzău.

Related posts