SCANDAL ÎN SUPERMARKET, DIN CAUZA MĂȘTII DE PROTECȚIE

Un nou incident violent, ieri după-amiază, într-un supermarket din Buzău. Scandalul a izbucnit în momentul în care un individ a intrat în magazinul din apropierea Gării Buzău fără a purta mască de protecție. Unul dintre agenţii de pază ai supermarket-ului i-a atras atenția să îşi pună masca. Acesta a fost și momentul în care tânărul a devenit recalcitant: mai întâi, a lovit agenţii de pază ai magazinului, apoi a atacat brutal un bătrân, căruia i-a rupt hainele de pe el. Întregul episod a fost surprins pe camerele de supraveghere ale magazinului, dar şi de câțiva clienţi, cu telefoanele mobile.

În cele din urmă, angajaţii magazinului şi un client au reuşit să îl prindă pe tânăr şi să îl imobilizeze până la sosirea echipajelor de intervenţie de la Lex Protect, alarmate prin activarea butonului de panică. Bărbatul a fost scos afară din magazin, iar agenţii de pază l-au predat poliţiştilor chemați și ei la fața locului. Tânărul recalcitrant are 25 de ani și este din județul Vrancea. El a fost amendat, atât pentru tulburarea liniștii publice, cât și pentru încălcarea normelor sanitare în vigoare.

Din fericire, incidentul din supermarketul de la Gară nu a avut urmări grave, însă, evenimente de acest gen se petrec tot mai des în ultima perioadă. Un incident aproape similar avut loc, săptămâna trecută, la un supermarket aflat la ieșire din Buzău către Ploiești. În acel caz, scandalul a pornit după ce un buzoian a reclamat că a fost păcălit de retailer cu promoții mincinoase.

Related posts