TOT MAI MULȚI PACIENȚI ÎN SPITAL

Valul 5 al pandemiei sporește, de la o zi la alta, numărul de pacienți internați în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. În această dimineață, în unitatea medicală erau tratați, pentru infecția cu Covid-19, 57 de pacienți. Cei mai mulți bolnavi prezentau forme medii de boală, dar sunt și persoane cu forme severe, 5 pacienți fiind internați în Secția Anestezie Terapie Intensivă. Din fericire, nicio persoană nu este intubată.

Infecția cu noul coronavirus a început să apară și în rândul cadrelor medicale. Conducerea Spitalului din Rm Sărat precizează însă că nu este vorba de multe cazuri, iar situația este ținută sub control.

O altă problemă cu care se confruntă Spitalul Municipal Râmnicu Sărat o reprezintă lipsa medicilor și imposibilitatea de a efectua gărzi în principalele Camere de Gardă și pe Secția ATI.

Și în țară, numărul pacienților infectați cu COVID-19 crește de la o zi la alta. Astăzi, la nivel național, au fost raportate 34.255 de noi cazuri de îmbolnăvire, cu 14.570 mai multe decât ieri.

Related posts